Χρειαζόμαστε περίπου 1-2 ημέρες για να στείλουμε την παραγγελία σας από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, αλλά και για να σας διευκολύνουμε να αλλάξετε γνώμη και να θέλετε να την αντικαταστήσετε με άλλο προϊόν ή σε περίπτωση ακύρωσης. Η αποστολή δεμάτων πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Σάββατο για παραγγελίες που αφορούν εντός της Ελλάδας. Για παραγγελίες στο εξωτερικό, οι αποστολές γίνονται μόνο καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή).

Πληρώστε το συνολικό ποσό (Κόστος προϊόντος + Φ.Π.Α. + Κόστος αποστολής) κατά την ολοκλήρωση πληρωμής, με PayPal είτε έχετε λογαριασμό είτε χωρίς με απλή χρήση πιστωτικής (χωρίς δόσεις) ή χρεωστικής κάρτας ή με τραπεζική μεταφορά. Οδηγίες υπάρχουν στην φόρμα παραγγελίας. Με τραπεζική μεταφορά θα χρειαστούμε τουλάχιστον 2 ημέρες για να εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης και να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας ή μπορείτε να μας στείλετε στο info@citycode.gr προκειμένου να την προχωρήσουμε άμεσα.

AREAS

Delivery Time

Shipping Cost

Αθήνα (Εντός Αττικής – Πειραιά)

1-3 ημέρες

 4.90

Υπόλοιπη Ελλάδα

3-6 ημέρες μέσω ΕΛΤΑ

 4.90

Ευρώπη

4-7 ημέρες μέσω ΕΛΤΑ

9

Εκτός Ευρώπης*

Ρωτήστε μας

Ρωτήστε μας*

Αλβανία, Τουρκία, Ρωσία *

Μέσω ΕΛΤΑ

15

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν αποκλίσεις από τις τιμές που θα μας δώσουν τα ΕΛΤΑ και αυτό γιατί δεν έχουν κάποια σταθερή τιμή. Αν η τιμή ξεπερνάει τα εμφανιζόμενα ποσά τότε θα τα καλύψουμε εμείς αν είναι λιγότερο θα σας αποστείλουμε στο email πιστωτικό για να το χρησιμοποιήσετε στις επόμενες σας αγορές.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής μιας και θα επιβαρυνθείτε επιπλέον κόστος πράγμα που προσπαθούμε να το αποφύγουμε, αν όμως είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να παραλάβετε τα προϊόντα μας τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε και να σας ενημερώσουμε σχετικά. Το κόστος αντικαταβολής είναι επιπλέον των μεταφορικών: 2,30€

Χρησιμοποιούμε συστημένη επιστολή και Α’ προτεραιότητας  για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι θα σας παραδοθεί με ασφάλεια από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Οι χρόνοι παράδοσης ποικίλουν λόγω των ΕΛΤΑ καθώς και τον τοπικών ταχυδρομείων της περιοχής σας. Και στις δύο περιπτώσεις να είστε σίγουροι για τα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει καθώς και τα επιπλέον στοιχεία που θα κάνουν πιο άμεση την παράδοση της παραγγελίας σας (όνομα στο κουδούνι, όροφος, τηλέφωνο κ.α.)

*Για εκτός Ευρώπης αποστολές ενδεχομένως να υπάρχουν δασμοί και φόροι κ.α. οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στο συνολικό κόστος της παραγγελίας σας μιας και κάθε προορισμός εκτός Ευρώπης έχει θεσμοθετήσει τους δικούς του φορολογικούς νόμους, ρωτήστε στο τελωνείο της περιοχής σας πριν προβείτε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας. Υπεύθυνος για την πληρωμή τους είναι ο παραγγελων.

Δεν αποκλείουμε καμία γεωγραφική περιοχή αλλά αν δεν βρείτε στη λίστα μας τον τόπο όπου διαμένετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να ρωτήσουμε με τη σειρά μας τα κόστη μεταφορών και την διαδικασία αποστολής.

Σε όλους τους πελάτες μας που θα παραγγείλουν μέσα από τον ιστότοπο μας θα σταλεί email επιβεβαίωσης με την παραγγελία τους καθώς θα έχετε πρόσβαση για να βρείτε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 90 ευρώ.