Πολιτική επιστροφών

Μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή που παραλαμβάνετε και σύμφωνα με τη μεταφορική (ημέρα παράδοσης) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραγγείλατε.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεχόμαστε επιστροφές από προϊόντα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία ατόφια καθώς το συνοδεύουν και όλα όσα σας είχαμε παραδώσει (καρτελάκι, συσκευασία, απόδειξη κοκ). Θα το συσκευάσετε έτσι ώστε να μην προκληθούν φθορές κατά την επιστροφή τους.

Σχετικά με τις φθορές που προαναφέραμε είναι: μακιγιάζ, λερωμένα ενδύματα, σκισμένα, σπασμένα, ή φορεμένο και φρεσκοπλυμένο, ειδικά για το τελευταίο σημαίνει ότι έχει χρησιμοποιηθεί κοκ. Σε περίπτωση που συντρέχει κάποιος από τους προηγούμενους λόγους τότε το προϊόν δεν μπορεί να επιστραφεί καθώς επίσης θα σας αποσταλεί εκ νέου με χρέωση των μεταφορικών. Τα μεταφορικά επιστροφής επιβαρύνουν εσάς σε κάθε περίπτωση. Δεν γίνονται δεκτά εσώρουχα, μαγιώ ή ρουχισμός που για λόγους υγιεινής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκ νέου. Δεν επιστρέφονται παραγγελίες που είναι προσωποποιημένες και πραγματοποιήθηκαν για εσάς. 

Προϊόντα σε ειδικές τιμές δεν επιστρέφονται και γίνεται πλήρης έλεγχος πριν την αποστολή τους καθώς επίσης και καταγραφή μέσω βίντεο προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε ένα προϊόν όπως το είδατε στον ιστότοτοπο μας.

Για την επιστροφή πρέπει να μας ενημερώσετε εγκαίρως με εμαίλ περιγράφοντας την κατάσταση του αντικειμένου καθώς επίσης και τους λόγους επιστροφής αν το επιθυμείτε, στο email θα πρέπει να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας, το όνομα σας και πλήρη περιγραφή του προϊόντος που επιστρέφετε.

Εφόσον δεν συντρέχει κάποιος από τους προηγούμενους λόγους τότε θα σας επιστρέψουμε το ποσό που χρεωθήκατε για το συγκεκριμένο προϊόν αφαιρώντας τα μεταφορικά. Τα κόστη μεταφοράς από την εταιρείας μας προς εσάς που αρχικά είχατε χρεωθεί δεν επιστρέφονται, πόσω μάλλον και οι προμήθειες ή τραπεζικά έξοδα που προέκυψαν.

Όπως και να χει είμαστε στη διάθεση σας και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα μας καθώς επίσης σας περιμένουμε να χτίσουμε μαζί μία σχέση εμπιστοσύνης.