Οδηγίες περιποίησης

Κάθε φούτερ και t.shirt έχει τις δικές του προδιαγραφές περιποίησης και είναι σημαντικό να τηρήσετε τα κριτήρια αυτά ώστε να μην έχετε αρνητικά αποτελέσματα στα ρούχα που μόλις αγοράσατε. Επειδή και εμείς τα φοράμε στην καθημερινότητα μας μέχρι στιγμής δεν μας έχει προκύψει κάποιο θέμα. Φυσικά σε περίπτωση που έχει προκύψει κάποιο θέμα το εκάστοτε ρούχο δεν έχει τοποθετηθεί στο online κατάστημα μας.

Βαμβακερά:

Πλύσιμο:

Τα βαμβακερά φούτερ είναι γενικώς ανθεκτικά ως ύφασμα, όμως κάθε illustration στάμπα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και μπορεί να σπάσει ή να χαλάσει εφόσον πλυθεί σε υψηλές θερμοκρασίες. Μέχρι 40ο βαθμούς είναι ιδανικό για να μπορέσετε να τα διατηρήσετε στην αρχική τους κατάσταση. Γενικότερα αποφύγετε μεγάλη ποσότητα μαλακτικών, λευκαντικών και απορρυπαντικών και όχι μόνο για τις προδιαγραφές που μόλις αναφέραμε αλλά και για την ίδια την υγεία σας, πολλά χημικά δεν κάνουν καλό στην καθημερινή σας επαφή με αυτά. Πλένετε από την ανάποδη για όσο καλύτερη διατήρηση.

Σιδέρωμα

Σιδερώνετε από την ανάποδη προκειμένου να μην επηρεάσει η θερμοκρασία τη στάμπα.

Πολυεστερικά:

Πλύσιμο:

Μέχρι 40ο βαθμούς είναι ιδανικό για να μπορέσετε να τα διατηρήσετε στην αρχική τους κατάσταση. Πλένετε από την ανάποδη για όσο καλύτερη διατήρηση. Στο χέρι προτιμήστε χλιαρό νερό.

Σιδέρωμα

Σιδερώνετε από την ανάποδη προκειμένου να μην επηρεάσει η θερμοκρασία του σίδερου την στάμπα.

Λινά:

Τα Λινά που έχουμε είναι κυρίως στις Tote τσάντες. Όπως όλα τα λινά αποφεύγουμε το πλυντήριο γιατί αλλάζει η φόρμα τους και από εκεί που έχετε αγοράσει τσάντα για τα ψώνια σας τελικά μπορεί να καταλήξετε σε τσάντα για μικροαντικείμενα.

Στο χέρι μόνο:

Χλιαρό νερό και όχι στύψιμο

Σιδέρωμα:

Σε χαμηλές θερμοκρασίες και από την ανάποδη.

iPhone θήκες

Η εκτύπωση είναι σε μεταλλική βάση, όμως η θήκη είναι από πλαστικό οπότε όπως μπορεί να συμβεί αν πέσει ενδεχομένως να προκαλέσει ζημιά στη θήκη ή και στο κινητό. Σε κάθε περίπτωση είμαστε προσεχτικοί για την χρήση τους.